Gå til sidens indhold
Jobopslag

Er du vores nye kvægkollega i Sønderjylland og Vestjylland?

LVK kvægdyrlægerne har fortsat kundetilgang, en dyrlæge skal på barsel, og vi har en sygemeldt kollega, derfor søger vi 2 kvægdyrlæger.

Frihed, ansvar og fællesskab

Din hverdag vil bestå af en kombination af rådgivningsbesøg hos dine egne kunder, afløsningsbesøg for dine kollegaer samt akutture. Ansvaret for at servicere og rådgive dine egne kunder ligger hovedsageligt hos dig, naturligvis med et solidt bagland. Vi er 21 kvægdyrlæger i alt, som er opdelt i 3 teams. Det er helt essentielt, at du kan arbejde selvstændigt, at du ønsker at indgå i vores fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, når behovet opstår, og hvor vi udvikler os selv og hinanden gennem faglig sparring.

Du kører ud hjemmefra, og du planlægger selv din hverdag, hvilket giver dig en enestående mulighed for at kombinere arbejde og privatliv på netop den måde, der passer dig. Arbejdstiden er fleksibel med ansættelse på fuld tid eller på deltid.

Faglighed og efteruddannelse

I LVK prioriterer vi faglighed og efteruddannelse højt, og det er vi stolte af! Vi har 7 kvægfagdyrlæger og en dyrlæge under uddannelse til specialdyrlæge. Vi udvikler os bl.a. gennem kongresser i udlandet, interne kursusdage og gennem faglig sparring med vores tværfaglige netværk og internt i dyrlægegruppen.

Har du lyst til at blive en del af vores unikke fællesskab med fokus på faglighed, rådgivning i øjenhøjde, teamånd samt en attraktiv lønmodel og fleksible arbejdstider? Så skriv en ansøgning til kek@lvk.dk senest 15. januar.

Du er også mere end velkommen til at ringe til teamleder i vest Lene Jensen 2171 5277, teamleder i syd Erling Andersen 2171 5294/Wendy Holm 2171 5289 eller til chefdyrlæge Kenneth Krogh på 2023 0885 for yderligere informationer eller for en uforpligtende snak om dagligdagen i LVK.  Vi ser frem til at høre fra dig.

www.lvk.dk kan du se mere om LVK og vores dyrlægeteams.