Gå til sidens indhold
Jobopslag

Teamleder til Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Har du lyst til at være med fra starten på vores nye klinik i Brønshøj? Så er det måske lige dig vi står og mangler?

Er du vores kommende teamleder i vores nye klinik i Brønshøj?

Har du lyst til at være med fra starten på vores nye klinik i Brønshøj? Så er det måske lige dig vi står og mangler. Vi forventer at man kan starte 1. jan. 2024 og stillingen kan være på mellem 30-37 timer.

Vi er i gang med at bygge ny klinik i Brønshøj og har brug for dig der kan der kan lide at gå foran og drives af at være den motiverende og spillende træner i hverdagen, hvor du sammen med teamet sikrer den bedste behandling af vores patienter med fokus på høj faglighed i et lærende og stimulerende miljø.

Du kan være i en lignende stilling i dag som teamleder, formelt eller uformelt. Det væsentlige er, at du kan lide at gå foran og stimuleres af, at se teamet blomstre sammen med dig. Samtidig skal du have lyst til at udvikle dig menneskeligt herunder din intuition til at gøre det rigtige i øjeblikket.

Engagement, positiv energi, faglig sparring og god arbejdsmoral er nøgleord i vores hverdag i Evidensia, hvor vi til stadighed søger at være på forkant med den seneste udvikling. Vi investerer således i den enkelte medarbejder til gensidig inspiration og udvikling. Videreuddannelse er et vigtigt element i ansættelsen, hvor vi løbende afholder kurser hen over året for at styrke vores faglighed. Du får selvfølgelig en veltilrettelagt introduktion for at få så gode forudsætninger som muligt for en god start i din nye rolle.

Som en del af en større international koncern ønsker vi at tiltrække de helt rigtige kandidater, der udover høj faglighed tillige besidder menneskelige kompetencer, der indbyder til samarbejde både lokalt og på tværs af vores enheder. Du kan være uddannet veterinærsygeplejerske eller dyrlæge.

Du skal være resultat- og løsningsorienteret med erfaring i at arbejde hen imod budget- og forretningsmål. Du nyder mangfoldigheden af både klinisk- og administrativt arbejde.

Vi ser gerne, at du enten har en efteruddannelse indenfor ledelse eller har siddet i lignede stillinger tidligere. I din ansøgning må du gerne beskrive dine interesseområder udover ledelse samt din motivation for at søge stillingen hos Evidensia.

Vil du vide mere om Evidensia så besøg vores hjemmeside https://evidensia.dk/ og vil du høre mere om stillingen, så kontakt vores Country Medical Director Anette Spohr på tlf. 2898 6264.

Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt på nedenstående link https://jobportal.evidensia.dk/.

Vi glæder os til at høre fra dig.