Gå til sidens indhold
Jobopslag

Erfaren dyrlæge søges til Evidensia Dahlgaard Dyreklinik

Er du kirurgisk interesseret, og har du evt. erfaring inden for lab. ster. og anden almen kirurgi? Så er det måske lige dig, vi står og mangler.

Om stillingen

Evidensia Dahlgaard Dyreklinik, er en mindre, men fuldt udstyret lokal dyreklinik med et stort antal faste klienter.

Vi har brug for en ny dyrlægekollega i vores team på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik, og måske er det lige dig, vi står og mangler. Der er tale om en fast stilling på 30 timer om ugen.

Vi er en god personalegruppe på 2 dyrlæger, heraf den ene som teamleder, og 2 veterinærsygeplejersker og nogle dyrlægestuderende, der hjælper os, når vi har brug for det.

Hvem er du?

Vi ser gerne, at du har en vis erfaring fra praksis og selvstændigt kan varetage konsultationer og operationer. Det er en fordel, hvis du er kirurgisk interesseret og gerne har erfaring inden for lab. ster og anden almen kirurgi? Vigtigst af alt er, at du har en passion og et personligt drive for dyrlægegerningen, samt en stor interesse for at lære nyt og se nye muligheder.

Hvem er vi?

Som en del af en større international koncern ønsker vi at tiltrække de helt rigtige kandidater, der udover høj faglighed tillige besidder menneskelige kompetencer, som indbyder til samarbejde både lokalt og på tværs af vores enheder.

Engagement, god energi, faglig sparring og god arbejdsmoral er nøgleord i vores hverdag, hvor vi til stadighed søger at være på forkant med den seneste udvikling. Vi investerer således i den enkelte medarbejder til gensidig inspiration og udvikling. Videreuddannelse er et vigtigt element i ansættelsen, hvor vi løbende afholder kurser hen over året for at styrke vores faglighed.

Som medarbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik vil du blive en del af et team af dygtige kollegaer, der hver dag samarbejder og deler viden med patienten i centrum både internt på klinikken og med alle vores øvrige kollegaer på tværs af Danmark. Vi har det sjovt sammen og har et rigtig godt arbejdsklima, som vi alle sammen bidrager positivt til.

Vil du vide mere om Evidensia

Vil du høre mere om stillingen eller Evidensia, så er du velkommen til at kontakte vores teamleder Sanja Kyhse-Andersen på tlf. 8180 2205.

Du kan læse mere om Evidensia Dahlgaard Dyreklinik her:

evidensia.dk/dyreklinik/dahlgaard-dyreklinik-birkeroed

Da vi indkalder løbende til samtale, skal du ikke holde dig tilbage med at sende din ansøgning.