Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge til Evidensia Karlslunde Dyrehospital

På Evidensia Karlslunde Dyrehospital arbejder et super team af dygtige kollegaer - vil du være en del af det?

Da vi udvider vores nuværende dyrlægeteam på Karlslunde, søger vi dig der er uddannet dyrlæge, måske er du nyuddannet eller måske har du nogle års erfaring inden for smådyrsområdet, med start 1. okt. eller snarest derefter i en 34-37 timers stilling.

Som medarbejder på Evidensia Karlslunde Dyrehospital vil du blive en del af et super team af dygtige kollegaer, der hver dag samarbejder og deler viden med patienten i centrum både internt på klinikken og med alle vores øvrige kollegaer på tværs af Danmark. Vi har det sjovt sammen og har et rigtig godt arbejdsklima, som vi alle sammen bidrager positivt til. Hospitalet er et døgnhospital og stillingen indeholder derfor vagtarbejde efter oplæring og introduktion fra vores vagtteam. I hverdagen og i vagten ser vi mange spændende cases, så læringskurven er stejl.

Hvem er du?

Du kan både være nyuddannet dyrlæge, men du kan også sagtens have erfaring fra praksis så du selvstændigt kan varetage konsultationer og operationer. Du har måske allerede et interesseområde indenfor et speciale? Det vi finder allervigtigst er, at du har en passion og et personligt drive for dyrlægegerningen, samt en stor interesse for at lære nyt og se nye muligheder.

Vi tilbyder som organisation

  • En attraktiv arbejdsplads med kollegial opbakning lokalt og på tværs af organisationen
  • Spændende stilling med mange udviklingsmuligheder på tværs af organisationen
  • Videreuddannelse/kurser såvel nationalt som internationalt
  • En arbejdsplads med en god og sund kultur forankret i vores 3 kerneværdier (We Care, We Dare, We Share), og hvor vi har humor med i arbejdet
  • Flere fælles sociale aktiviteter, både lokalt og på tværs af vores organisation.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående stilling og har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest. Vi behandler ansøgningerne løbende og derfor må du hellere sende din ansøgning nu i stedet for senere. Alle ansøgninger behandles med 100 % fortrolighed.

For yderligere spørgsmål kan Country Medical Director Anette Spohr kontaktes på tlf. 2898 6264 og fra uge 34 kan Faglig Chef Jonas Overgaard kontaktes på 4086 0602 eller send din motiverede ansøgning samt CV hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.