Gå til sidens indhold
Jobopslag

Frederiksberg Dyreklinik i Sorø søger deltidsdyrlæge til smådyr

Vi du være vores nye dyrlæge kollega i Sorø?

Vi søger:

En dyrlægekollega gerne med erfaring fra familiedyrspraksis, men også gerne en nyuddannet, der har lyst til faglig udvikling i retning af et fagligt specialeområde.
En medarbejder, der er fagligt nysgerrig, og som vil udfordres gennem efteruddannelse, sikret gennem VetGruppens store uddannelsesprogram i CampusVet. I forbindelse med ansættelsen på Frederiksberg Dyreklinik vil det være naturligt, at du fokuserer på at dygtiggøre dig som dyrlæge via kurser og eventuel uddannelse i et speciale.

Stillingen er deltids på 20-25 timer.
Der er ingen vagtforpligtelse, men mulighed for at indgå i 12 skiftet vagt (pt til kl 23).

Vi tilbyder:

Frederiksberg Dyreklinik er en hyggelig familedyrsklinik i Sorø, tæt på stationen, og en del af VetGruppen, som er en kæde af dyreklinikker i vækst.

Vi ved, at det kræver konstante investeringer at have tilfredse klienter og medarbejdere. Vi har derfor stort fokus på personalets faglige og personlige udvikling, på udstyr til diagnose og behandling samt vores almene trivsel. Bl.a. har vi et callcenter team til at tage telefonen i spidsbelastede perioder.

Vi gør meget ud af ikke stressende omgivelser for vore patienter.

Vi er et team på 3 dyrlæger og 2 veterinærsygeplejersker.

Klinikken fungerer som almen smådyrspraksis i stor udvikling. Vi råder over operationsfaciliteter til al kirurgi, inkl. ambulant ortopædi. Vi har øjenmikroskop, direkte digital røntgen, ultralydsscanner, digital tandrøntgen, og et veludstyret laboratorium med urin- og blodanalyse.

Tiltrædelse snarest eller i løbet af efteråret

Send din ansøgning til ove.frederiksberg@vetgruppen.dk hurtigst muligt inden 1. august 2021

Spørgsmål vedr. stillingen kan stilles til Klinikleder Ove Stengaard, på telefon 20 49 48 99 eller 57 83 02 52.

Vi indkalder løbende til samtale, men venter gerne på den rette medarbejder.