Gå til sidens indhold
Jobopslag

Gimlinge Dyreklinik søger smådyrsdyrlæge til fastansættelse

Velfungerende og veludstyret dyrehospital ti minutter syd for Slagelse søger dyrlæge.

Vi har en bred kundekreds med stigende efterspørgsel, derfor søger vi en ekstra dyrlæge til at indgå i teamet. Din arbejdsdag vil være varieret med både konsultationer, operationer og tandpatienter.

Vi har respekt for hinandens faglighed og giver altid en hjælpende hånd, når det er nødvendigt. Derfor er det vigtig, at du er en teamplayer, har gåpåmod og har styr på kommunikationen med både klienter og kolleger.

Vi er et team bestående af fire dyrlæger og tre veterinærsygeplejersker og to klinikassistenter. Vi varetager alt inden for medicinsk udredning, almene kirurgiske indgreb samt udvidet tandbehandling. Der er mulighed for at kunne tilrettelægge din hverdag i forhold til dine interesseområder. Der vil være gode muligheder for efteruddannelse.

Vi har travlt på klinikken, men er der altid plads til et godt grin og et stykke kage. Stillingen er fleksibel med hensyn til timeantal (27-37 timer), og vi er i et vagtsamarbejde med 14-skiftet hverdags- og weekendvagter (ingen nattevagt, da telefonen omstilles til hospital kl. 22), men ønsker du at fritages fra vagter, er det muligt.

Erfaring er en fordel. Løn efter kvalifikationer.

Tøv ikke med at sende en ansøgning til os på mail. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan de stilles på tlf. 58186005 eller på mail.