Gå til sidens indhold
Jobopslag

Har du talent for kirurgien?

Det er ikke for sjov, når vi siger, at vi satser på vores medarbejdere! Vi vil gå langt for at udvikle og tiltrække talenter, som kan bidrage til vores teamwork …

Foto Sønderborg

Du skal søge jobbet, hvis du:

  • ved, at det er kirurgien, du primært vil satse på
  • er ambitiøs inden for dit område
  • foretrækker et hospital frem for en mindre klinik
  • motiveres af udfordringer og ikke er bange for at prøve nye ting af
  • vil arbejde sammen med et erfarent og dygtigt VSP-team.

Hvem er vi?

Dyrehospitalet Gråsten & Sønderborg er Sønderjyllands største dyrehospital. Vores fineste opgave er at tage os klogt og kærligt af vores patienter fra start til slut. Derfor har vi lige dele fokus på faglighed og patientsikkerhed samt rendyrket omsorg.

For et år siden flyttede vi ind i et helt nyopført dyrehospital, så vi i dag har de allerbedste omgivelser at arbejde i. Ud over almindelige kons-rum kører vi to OP-spor og to tandspor og har mulighed for at indlægge patienter. Vi har flere specialer i huset og investerer gerne i oplæringsperiode, vidensdeling, kurser og efteruddannelse til vores ansatte.

Mere om os

"Vi har aldrig for travlt til at hjælpe hinanden", fortæller Anne Bladt Brandt, dyrlæge på Gråsten & Sønderborg Dyrehospital siden 2018.

Dyrehospitalet Gråsten & Sønderborg er ISO 9001-certificeret dyrehospital, og vi vægter patientsikkerhed, kundetilfredshed, specialisering og kvalitet i arbejdet højt. Vi modtager henvisninger i bløddelskirurgi, tænder, gastrorenterologi, cardiologi, skopi og ultralydsdiagnostik.

Næste skridt

Alt det praktiske vil vi hellere tale med dig om ... Det vigtigste for os er, at du er den rette person. Du er velkommen til at kontakte os for en fortrolig dialog.

VetFamily varetager rekrutteringsprocessen for os. Du skal derfor sende din ansøgning til Anja Mikkelsen på vetbusiness@vetfamily.dk. Vi inviterer til samtaler løbende.

Læs mere om os på www.dyrehospitalet.dk eller kontakt indehaver og dyrlæge Mikkel Markussen på tlf. 7443 7000.

Hvordan er det at bo i Sønderborg?

Vil et job hos os indebære en flytning til Sønderjylland,
så kan du allerede glæde dig: Sønderborg er én af landets 10 universitetsbyer og er hjemsted for mere end 4.000 virksomheder. Byen huser et aktivt cafemiljø, og der er alle steder kort til skov, vand og rekreative oplevelser.