Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge søges til klinik med familiestemning

Dyrlæge søges til Sønderjyllands sødeste klienter og landets bedste kolleger i hyggelige klinikker med god tid til patienterne.

Dyrlæge med forkærlighed for familiær-stemning og firbenede venner. Er det dig?

Hos Hele familiens dyrlæge tror vi på at der skal være hjerterum samt plads til at begå fejl og lære af dem – derfor har vi en humoristisk og uhøjtidelig tone og arbejder med en flad virksomhedsstruktur, hvor alle i teamet tillægges lige meget værdi. Og uanset hvor mange katte du har løftet op på briksen, så vil du få rig mulighed for at være med i hele spektret af dyrlægeopgaverne, lige fra de basale vaccinationer til de mere komplicerede behandlinger.

Du vil komme til at arbejde i begge vores familiedyrsklinikker, som ligger i de to slotsbyer Gråsten og Møgeltønder. Vi har Sønderjyllands sødeste kunder, som både er loyale og stoler på dig og din dømmekraft som dyrlæge. Du vil blive en del af vores fantastiske team, som består af seks dyrlæger, en fag-VSP i anæstesi, en VSP-elev og fem klinikassistenter.

Så, for at komme til sagen: Er du typen der er superinteresseret i et specifikt fagområde, fx akutmedicin, dermatologi eller reproduktion? Typen der bliver begejstret over, at vi har ultralydsscanner og (tand-)røntgen, også den transportable slags til hestebesøg? Og trives du med at være i en mindre, familiær klinik, hvor alle i teamet tillægges lige stor værdi? Så er det højst sandsynligt hos os, du hører hjemme!

Om du er nyuddannet eller har erfaring fra tidligere er ikke vigtigt, for vi sørger for grundig oplæring, hvor du altid har en dyrlægekollega inden for rækkevidde. Til gengæld vægter vi højt at du kan en skildpadde-joke eller to, kender de sjoveste katte-videoer på YouTube, er udadvendt og møder vores klienter i øjenhøjde (dem på to ben, ikke nødvendigvis dem på fire). Det er også okay, hvis du er bidt af en gal hest, da der vil være mulighed for at køre hestebesøg ved interesse – du vil dog aldrig blive presset ud i noget, hvor du ikke føler, du kan bunde.

Du må gerne starte nu, men vi har også tid at vente på dig, da vi er fleksible vedr. startdato. Timetallet vælger du selv, men som udgangspunkt er stillingen på 25-37 timer om ugen. Arbejdstiden ligger i tidsrummet mandag til fredag kl. 9-16 og vi har 30-minutters konsultationer. Der er ingen vagtforpligtelse, men skulle du ønske det, kan dette aftales og du vil altid have en bagvagt at ringe til.

Da du vil komme til at arbejde i begge klinikker, er kørekort en nødvendighed. Vi ligger midt i den smukke sønderjyske natur, tæt på den tyske grænse (fordel at Deutsch sprechen, men ikke et krav) og har gode tog-, bus- og fly- og færgeforbindelser til resten af Danmark. Vi kender lokalområdet og hjælper gerne med at finde bolig og hjælpe dig til rette. Er du bekymret for at tillægge dig sønderjysk dialægt, skal du ikke lade dig gå på af det – vi er fem andre udvandrere, som taler flydende sjællandsk og jævnligt tager turen retur østover.

Er det dig vi mangler? Send os en ansøgning og CV til katrine@hfd.dk. Vi afholder løbende samtaler og vi venter gerne på den rette. Har du spørgsmål, så ring til os på 6151 7820 og spørg efter Katrine eller direkte på 6151 3288.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hele Familiens Dyrlæge, Møgeltønder og Gråsten