Gå til sidens indhold
Jobopslag

Højelse Smådyrsklinik søger dyrlæge

Vi er en lille, ”fri” praksis med et højt fagligt niveau, og et ønske om fortsat udvikling. Vi er henvisningsklinik for kiropraktiske patienter, og har mange, meget dedikerede søde ejere.

40 km fra Rådhuspladsen ude på landet ligger Højelse Smådyrsklinik.

Vi søger en dyrlæge med interesse for (og gerne erfaring med) kirurgi, fysioterapi og kiropraktik evt komplementær behandling eller manuel behandling.

På klinikken er vi 4 dyrlæger: Thomas, som arbejder med kiropraktik, osteopati og akupunktur, Charlotte, master stud. i intern medicin, men med interesse for det meste, Annemette, vores Practice Manager og ultralydsscanner og Maria, der bestyrer vores satellitklinik i Borup.

Derudover har vi 3 meget kompetente og søde VSP`ere. Gitte, som er fagVSP i anæstesi, Nadia med bred faglig viden og stor interesse i anæstesi og Berit, som styrer receptionen og alle telefonerne.

Vi synes selv, at vi har en hyggelig klinik, hvor der er plads til personlig udvikling, men også til at være menneske i øvrigt.

Hvis du søger et job, i frie rammer med mulighed for medindflydelse, så skynd dig at kontakte os på vores mail info@smaadyrsklinikken.dk

 Hvis der er spørgsmål til stillingen, da kontakt os gerne på telefon 5616 8024. Ansøgninger vil blive vurderet løbende.