Gå til sidens indhold
Jobopslag

Er du vores nye kollega?

Til nyoprettet stilling søger Holstebro Dyrehospital en engageret dyrlæge, gerne med interesse i cardiologi, oftalmologi eller tandarbejde, men ikke en betingelse.

Vi efterlyser en medarbejder med masser af energi, gå-på-mod, med humor og hjertet på rette sted. Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, faglighed og tryghed, det skal være en god oplevelse for både ejer og kæledyr at komme i klinikken.

Holstebro Dyrehospital er et veludstyret, uafhængigt og ISO-certificeret hospital med dygtige og engagerede medarbejdere, der glæder sig til at tage imod dig. Til daglig består vi af 5 smådyrsdyrlæger, 5 veterinærsygeplejersker og 3 veterinærsygeplejerskeelever. Udover intern medicin og kirurgi har vi en stor tandafdeling, laver en del reproduktionsarbejde, fysioterapi og kiropraktik og meget mere.

Det er vigtigt for os, at du vil deltage i videreudviklingen af dyrehospitalet, gerne gennem egne specialer og ideer til nye tiltag. Vi lægger stor vægt på efteruddannelse af både dyrlæger og veterinærsygeplejersker for hele tiden at have et højt fagligt niveau.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Ansøgninger vil blive behandlet løbende. Se yderligere om os på www.hhd.dk

Send din ansøgning til kirsten@hhd.dk