Gå til sidens indhold
Jobopslag

Hestedyrlæge søges foråret 2022

Har du en drøm om dyrlægearbejdet i det nordjyske med alle typer opgaver i en veletableret hestepraksis med moderne tankegang, udvikling og godt arbejde - så se her!

Praksis søger en assistent fra foråret 2022 til fastansættelse. Du elsker at arbejde med heste og mennesker, har gå-på-mod, højt humør og engagement. Stillingen tager udgangspunkt i 25 timer og fuldtid på sigt.

HorseVet Thy er en moderne, udkørende praksis, der beskæftiger sig med alle typer opgaver i hestepraksis, hvor der lægges vægt på klienternes tryghed, faglighed og service. Praksis besidder stort set alle redskaber til udredelse af patienter i klinisk praksis. Der udføres røntgen, scanning både ifm. reproduktion og halthed, handelsundersøgelse, tandbehandling og operationer, kiropraktik, endoskopi og gastroskopi, øjenundersøgelser mv.

Du vil indgå i et lille team, hvor der lægges vægt på god kemi, ærlighed og stabilitet, og praksis søger dig der vil bosætte sig i Thy med alt, hvad det indebærer - skøn natur med masser af friluftsliv, højt til loftet og nede-på-jorden-jysk-humor.

Du vil få mulighed for at gå ned i dybden med dine interesseområder og udvikle dig præcis i den retning, du drømmer om.

Vi leder efter den helt rigtige profil til praksis, og er du stadig under uddannelse, men mener du netop er det, vi søger, så send gerne en ansøgning.

Løn efter overenskomst og med vagtforpligtigelse i samarbejde med Danske Hestedyrlæger 3 mdr. efter fastansættelse.

Praksis stiller udstyret praksisbil til rådighed.

Du kan sende din ansøgning inkl. CV til mail@horsevetthy.dk

Har du lyst til at læse mere om HorseVet Thy, og hvad vi kan tilbyde, er du velkommen på vores hjemmeside www.horsevetthy.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen HorseVet Thy 

1. dyrlæge Camilla Hensgen
Skråvej 3, Næstrup
7700 Thisted
Tlf. 81 720 720