Gå til sidens indhold
Jobopslag

Jerslev og Brønderslev Dyreklinik søger dyrlæge til smådyrspraksis

Vi ønsker os: En dyrlæge der elsker arbejdet med hunde og katte og som synes at smådyrspraksis er det helt rigtige.

Du arbejder effektivt, samvittighedsfuldt og selvstændigt. Du har gode sociale og kommunikative kompetencer og omgås både patienter, deres ejere og dine kollegaer med empati og interesse. Du kan se værdien i faglig sparring og kan samarbejde med alle faggrupper. Du har drive og ambitioner om at udvikle dig fagligt.


Vi kan tilbyde:

En fastansættelse på 30 timer. Men har du lyst til at arbejde mere eller mindre er vi fleksible.

Nogle fantastiske kollegaer! - Vi prioriterer godt arbejdsmiljø, samarbejde, faglig udvikling og sparring højt, og så er vi rare at arbejde sammen med :-).

En fleksibel arbejdsplads med fokus på medarbejdertrivsel og hvor medarbejderne har indflydelse på arbejdstider og arbejdsopgaver. Hvis du har faglige ambitioner, der kan udvikle praksis, vil vi gerne støtte

En praksis med fokus på faglig korrekt og omsorgsfuld tilgang til både patienter og ejere. Vi er Cat Friendly Clinic certificerede og vi arbejder på at være så ”fear free” som muligt, når vi undersøger og behandler vores patienter. Forebyggelse af sygdom vægter lige så højt som behandling.

Veludstyret laboratorie, 2 scannere (heraf 1 hjertescanner), digitalt røntgen og veludstyret operationsrum med inhalationsanæstesi og overvågningsapparater. Særskilt tandrum med digitalt tandrøntgen. Et godt og stabilt vagtsamarbejde med 10 skiftet vagt, samt god faglig sparring og samarbejde med Nordjyllands største dyrehospital.

Hvem er vi?

Vi er en privatejet smådyrspraksis, som har vækstet siden vi startede i 2017 og vi har nu brug for endnu en dyrlæge. Lige nu har vi 2 klinikker der ligger med 10 km´s afstand, men vi arbejder på, at få et nybygget dyrehospital i nærmeste fremtid :-) Dine nye kollegaer er 3 dyrlæger, 3 VSP´er og 2 TAP´er.

Vi er en almen smådyrspraksis med speciel interesse i hudpatienter og tandpatienter, områder hvor vi også modtager henvisninger. En af vores dyrlæger er igang med ESAVS certificering i dermatologi, en anden er under uddannelse indenfor cardiologi, som også er et fagområde hvor vi modtager flere og flere henvisninger. Vi har stort fokus på sikker anæstesi og multimodal smertebehandling, når vi opererer og behandler og har pt en VSP under uddannelse til fagvsp i anæstesi.

Hvis du ønsker at vide mere om os er du velkommen til at ringe til Marianne (medejer) på 61319678 (bedst aften) eller Agnethe (ansat) på 26166668 (kan træffes i uge 28).

Ansøgningssfrist 1. august. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi har tid til at vente på den rette.

Ansøgningen sendes til: mbj@jerslevdyreklinik.dk , samtaler afholdes løbende. Vi håber at du har lyst til at sende os en ansøgning, vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen Jerslev og Brønderslev Dyreklinik