Gå til sidens indhold
Jobopslag

Landbrugsstyrelsen søger dyrlæge med flair for samarbejde og kontrol søges til område Øst- og Nordjylland - genopslag

Da vores nuværende dyrlæge har søgt andet job, søger vi en ambitiøs ny kollega til at stå i spidsen for at levere effektive kontrolbesøg til gavn for dyrevelfærd og landbruget.

Du er med til at sikre en god og effektiv kontrol

Som afdelingens eneste dyrlæge får du sammen med dine kolleger i afdelingen ansvaret for at udføre kontrol med hovedvægt på opgaver omhandlende kontrol i besætninger, herunder Krydsoverensstemmelse (KO), krav på dyrevelfærds- og dyresundhedsområdet og sparre med kolleger inden for økologikontrollen.

En fast del af dit arbejde bliver fysiske kontroller, høringssvar, politianmeldelser og bidrag til kompetenceudvikling af kolleger indenfor dyrevelfærds- og dyresundhedsområdet.

Du kommer til at indgå i et team med kontrollens tre øvrige dyrlæger (Herning, Kolding og Ringsted/Odense) samt dyrlæger på fagkontorene placeret i Augustenborg. Der vil være rig mulighed for faglig sparring og udvikling i forbindelse med overgangen til Konditionalitet.

Du får et arbejdsmiljø med stor faglighed, hvor teamsamarbejdet prioriteres højt. Dine kommende kolleger arbejder meget selvstændigt, og du får en række engagerede kolleger, som hjælper med faglig sparring i hverdagen. Du får i starten af ansættelsesperioden en grundig introduktion og oplæring med hjælp fra de øvrige dyrlæger samt kolleger.

Jordbrugskontrollen – vi mestrer balancen mellem kontrol og kundefokus

Du bliver del af et team, som er med til at sikre landmændene korrekte EU-tilskud og sørger samtidig for, at landmænd og andre lever op til de fastsatte regler for dyrevelfærd, gødning, mærkning, økologi og meget andet. På den måde er vi med til at sikre en bæredygtig udvikling af nogle af Danmarks største eksporterhverv, der lever af og med naturen – og det er vi stolte af.

Vi er 30 engagerede og fagligt stærke medarbejdere, der sætter en ære i ordentligheden i vores kontroller og at levere kvalitet til tiden. Vi giver feedback, skaber resultater og samarbejder tæt i en positiv ånd. Vigtigst af alt får du en arbejdsplads, hvor vi har engagement, ambitioner og fart på, og hvor vi prioriterer, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Engageret og fleksibel dyrlæge

Du skal have en dansk autorisation som dyrlæge. Erfaring fra praksis eller fra lignende arbejde er en klar fordel. Dertil vægter vi engagement, fleksibilitet, samarbejdsevne, og udprægede kommunikative evner højt.

Vores hverdag er omskiftelig og ind imellem løber vi stærkt, så det er vigtigt, at pludselige ændringer i dagsordenen ikke påvirker dit gode humør. En omskiftelig hverdag vil byde på små og store tvivlsmål, og du skal derfor evne at navigere let igennem denne form for udfordringer, uden at det påvirker kvaliteten af dit arbejde.

Det forventes, at du er i stand til at tage et selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse og er villig til at yde en ekstra indsats, når det gælder. I Landbrugsstyrelsen har vi flekstid og du har derfor mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdstid. Det er ikke nogen hindring at bo langt fra kontoret, da du fortrinsvis kører på kontrolbesøg hjemmefra. Du vil typisk være i afdelingen ca. én gang om ugen.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg.

Gyldigt kørekort til personbil er en forudsætning for ansættelse. Der kan stilles tjenestebil til rådighed, hvis det ønskes. Alternativ køres i egen bil, hvor der ydes kørselsgodtgørelse.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Regional Kontrol, Afdeling Randers, Haraldsvej 60, 8960 Randers SØ.

Nærmere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Østergaard Hansen på telefon 21 74 54 07, teamleder Katrine Fruelund på telefon 20 21 81 62 eller dyrlæge Tina Klijnstra på telefon 22 60 93 10.

Læs mere om Landbrugsstyrelsen på vores hjemmeside www.lbst.dk.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende din motiverede ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest onsdag den 4. august 2021.

Vi forventer at afholder ansættelsessamtaler i uge 32.