Gå til sidens indhold
Jobopslag

Nordfyns Dyreklinik søger smådyrsdyrlæge til fast stilling

Vi søger en dyrlæge, som sætter fagligheden højt og har lyst til faglig udvikling

KLINIKKEN

Vi er en vellidt, solid og moderne klinik i fortsat udvikling. Til daglig består vi af tre smådyrsdyrlæger, tre veterinærsygeplejersker og en kontorassistent i Otterup bymidte. Klinikken laver løbende investering i nyt udstyr og har bl.a. IDEXX Catalyst og IDEXX Procyte til inhouse blodprøver, mikroskop, endoskop, ultralydsscanner, digitalrøntgen, tandrøntgen og tandudstyr. Klinikken har to operationsstuer med nyere anæstesiapparater og overvågningsudstyr, så vi kan tilbyde kirurgi og tandbehandling til akutte og elektive patienter i trygge rammer. Vi har en fagsygeplejerske i tandbehandling og kommende fagsygeplejerske i anæstesi. Alle sygeplejersker bistår både konsultationer og operationer efter behov. Vi har både korte og lange forløb med vores patienter og gør en ære i at patienter og klienter får en god behandling. Vi prioriterer et højt fagligt niveau, hvorfor vi holder os up-to-date med deltagelse i kurser og kongresser. Klinikarbejdet er vagt- og weekendfri.

SAMARBEJDE

Vi arbejder sammen som et stort team og vægter arbejdsmiljøet på klinikken højt, hvorfor vi afholder personalemøder 1-2 gange om måneden og har fælles frokost hver dag. Dette skaber en god stemning og sikrer et stærkt samarbejde på tværs af personalegrupperne, som vi er glade for.

HVERDAGEN

Der er god variation i vores patienter med mulighed for faglig udvikling. Vi vægter dialog om patienterne og løbende sparring med erfarne kolleger højt. Der er afsat tid til journalskrivning samt mulighed for egen planlægning af arbejdsfunktioner.

FRITID

Vi har et godt socialt sammenhold og klinikken forsøger løbende at sørge for hygge om personalet. Otterup by tilbyder både lokal detailhandel, fritidsaktiviteter og ligger tæt på Odense.

VI TILBYDER:

  • Fleksibilitet ved arbejdstilrettelæggelsen i forhold til arbejdstider, fri og ferie
  • Mulighed for indflydelse og præg på klinikkens drift og indkøb af udstyr
  • En god arbejdsplads 😊

VI SØGER:

  • ansvarlig, empatisk dyrlæge med godt humør og let til smil
  • en dyrlæge, som sætter fagligheden højt og har lyst til faglig udvikling
  • en god kommunikator og holdspiller

Stillingen er på 37 timer med ansættelse snarest. Vi afholder løbende samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig! Ansøgning meget gerne pr. mail npjensen@nordfynsdyreklinik.dk eller til dyrlægerne Birte Stentebjerg og Anne Birgitte Jensen, Nordfyns Dyreklinik ApS, Bredgade 20, 5450 Otterup, tlf. 64851111.