Gå til sidens indhold
Jobopslag

Oplægsholder på TR-basisuddannelsen: Erfaren tillidsrepræsentant

TR-basisuddannelsen afholder en gang årligt et todages kursus om ind-flydelse på arbejdspladsen. Vi har med succes gjort brug af en ekstern oplægsholder i form af en TR, der deler sine erfaringer, og inspirerer kursisterne til deres videre arbejde med at opnå indflydelse.

Vi søger en TR med noget på hjerte, der vil holde oplæg og stå til rådighed for spørgsmål fra kursisterne.


Du er den, vi søger, hvis du:

  • Er en erfaren TR, der har stået i og håndteret forskelligartede situationer på arbejdspladsen
  • Har mod på at stå foran 15-20 kursister og fortælle om dine erfaringer med at opnå indflydelse fx gennem SU eller MED-systemet
  • Kan stå til rådighed en (til to) gange årligt fra kl. 17.00-19.00. Du får besked om dato og sted god tid i forvejen. Kurset afholdes som regel vest for Storebælt.

Du bliver honoreret efter Akademikernes minimumstakster for foredrag, som er på 2 timer à 2.777 kr. (takst gældende t.o.m. 30.09.2021) og får dækket udgifter til transport. Forberedelsen af dit oplæg sker i sam-arbejde med underviserne på kurset fra gang til gang.


Om kurset:

TR-kurset belyser de muligheder, man som tillidsrepræsentant har for indflydelse på udviklingen af sin arbejdsplads og i SU- og MED-systemet.
Der tages udgangspunkt i deltagernes holdninger til medindflydelse og egne erfaringer med at udforme fx løn- og personalepolitik samt arbejdet med psykisk arbejdsmiljø. Der lægges vægt på, at deltagerne får vendt aktuelle problemstillinger fra deres arbejde som TR.