Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge søges til OrthoVet

Dyrlæge med interesse eller erfaring inden for kirurgi og ortopædi søges til nyoprettet stilling.

Hvem er vi?

OrthoVet er primært en henvisningsklinik, der åbnede i efteråret 2022. Vi arbejder hovedsageligt med henviste ortopædiske og neurologiske patienter og i mindre omfang specialkirurgiske bløddelspatienter. Disse er både akutte og elektive. Vi råder over udstyr til udredning af samtlige ortopædiske lidelser, in-house laboratorie, røntgen, CT-scanner og artroskopisøjle. Vi vægter godt samarbejde med vores henvisende kollegaer højt, og ønsker at yde vores klienter den bedste service gennem engagement og faglig ekspertise. Vi efteruddanner os løbende gennem kurser og kongresser for hele tiden af være med på seneste udvikling inden for vores fagområde. Vi bestræber os på at planlægge dagen med et godt flow og et godt arbejdsmiljø, og vi løfter i flok på de dage, der ikke kan planlægges.

Hvem er du?

Du er dyrlæge med stor interesse inden for ortopædi og kirurgi. Du har lyst til at lære, arbejde evidensbaseret og udvikle dine faglige kompetencer. Du besidder en god evne til at kommunikerer med klienter og kollegaer. Tilmed kan du lide at arbejde i et team, hvor vi i fællesskab stræber efter at yde den bedste behandling.

Vi søger dig, der brænder for det kliniske arbejde og ønsker at give kunden en professionel rådgivning fra konsultation, gennem operation og efterfølgende kontrolbesøg. Du kan allerede have erfaring og efteruddannelse inden for området, eller du kan være nyuddannet med stor interesse for det kirurgiske felt. Du vil indgå i et team på 3 dyrlæger og 4 veterinærsygeplejersker, der samarbejder for at tilbyde det bedste behandling for vores fælles patienter.

Vores ambition er at have en specialiseret klinik med høj faglighed og samtidig have plads til personlig udvikling. Det skal være sjovt, spændende og udviklende at gå på arbejde, hvorfor højt humør og personlige egenskaber vægtes højt.

Arbejdstiden

Vores primære åbningstider er 8-16. Da vi også modtager akutte neurologiske- og traumepatienter kan arbejde uden for normal åbningstid forekomme, ligesom vagtarbejde kan forekomme i begrænset omfang.

Vi ønsker at tilrettelægge arbejdstiden så den også passer dig - så om du ønsker en 24, 30 eller 37 timers arbejdsuge er ikke altafgørende. Vigtigst er at du brænder for faget og fortsat ønsker faglig udvikling.

Løn og ansættelse

Ansættelse efter gældende overenskomst og løn efter kvalifikationer.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. januar eller når den rette kandidat er fundet. Der vil løbende indkaldes til samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte:

Simon Byrgesen: 2328 7519, simon.byrgesen@me.com

Lars Christoffersen: 2182 2185, lars.j.c@outlook.dk

Ansøgningen bedes sendt til ovenstående mailadresser.

Vi ser frem til at høre fra dig.