Gå til sidens indhold
Jobopslag

Sektionsleder søges til spændende stilling hos Fødevarestyrelsens kødkontrol i Horsens

Vil du være den ene af to sektionsledere for Fødevarestyrelsen ved Danmarks største eksportslagteri Danish Crown i Horsens?

Vil du være en del af en samlet kødkontrolledelse i en dynamisk og forretningsdrevet organisation?

Vi søger en person, der brænder for især personaleledelse, og som i tæt samarbejde med lederkollega sikrer en ansvarlig faglig driftsledelse af kontrolsektionen. Vi arbejder med kerneområderne; fødevaresikkerhed, dyresundhed og dyrevelfærd.

Om os

Fødevarestyrelsen er en statslig organisation, der naturligt har forbrugernes, politikernes og mediernes bevågenhed. Vi tilbyder spændende og alsidige arbejdsopgaver som også byder på udfordringer.  Dine kompetencer vil komme i spil i forhold til den nuværende faglige, bæredygtige og innovative dagsorden, men også i forhold til fremtidige dagsordner.

Vi arbejder dagligt for at skabe en attraktiv arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder og på den samlede trivsel i medarbejdergruppen. Vi ønsker at understøtte medarbejdernes dagligdag og udvikling gennem synlighed og ved en anerkendende ledelsesstil.

Vi er her for sagen og for vores kunder. Vi arbejder som uafhængig kontrollerende myndighed, hvor vi samtidig hjælper vores kunder videre med forretningen. 

Den direkte kundekontakt vil primært være slagteriets personale på arbejdspladsen, men omfatter også kontaktflader med andre led i kæden fra jord til bord.

Kødkontrollen i Horsens er lokaliseret på landets største eksport slagteri. Bemandingen består af 2 sektionsledere, 9 dyrlæger, 63 tilsynsteknikere og 2 sekretærer. Der slagtes både på daghold og aftenhold.

Dine ansvarsområder

Som sektionsleder får du lokalt delansvar for bemandingen af kontrollen, faglighed, HR og Økonomi. De to sektionsledere arbejder sideordnet og har som en del af den samlede kødkontrolledelse ansvaret for at omsætte de overordnede mål i forhold til den daglige opgaveløsning på kontrolstedet samt at udøve professionel og forretningsorienteret ledelse. Vi arbejder til stadighed på at gøre kvaliteten af kontrollen bedre og optimere arbejdsgangene, så vi udnytter de økonomiske ressourcer optimalt. Vi har en åben og fri omgangstone og har et tæt samarbejde mellem tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledelsen.

Arbejdet i Kødkontrollen spænder bredt over arbejdsområderne fødevaresikkerhed, dyresundhed, dyrevelfærd og eksport. Du får en bred kontaktflade og kommer til at indgå i et prioriteret tværgående samarbejde i kødkontrollen.

Ledelsesteamet, som den nye sektionsleder vil blive en aktiv del af, består af en kødkontrolchef og 4 sektionsledere. Ledelsesteamet er understøttet af Kødkontrolsekretariatet og tværgående dimensioner.

Om dig

Du er uddannet dyrlæge, jurist, cand.scient.pol. eller har en anden relevant uddannelse. Det vil være en fordel, hvis du allerede har ledelseserfaring og meget gerne erfaring med ledelse og udvikling af teams. Er du et åbenlyst ledelsestalent uden decideret ledelseserfaring med relevante dyrlægefaglige kompetencer, er din ansøgning også velkommen.

Du har et godt overblik og kan derigennem udstråle ro samt træffe beslutninger i pressede situationer. Du har fra tidligere jobs vist, at du har flair for at arbejde med driftsopgaver og kan sætte klare mål for dig selv og dine medarbejdere.

Du vægter en ledelsesstil, hvor åbenhed, anerkendelse og ordentlighed er nøgleord, og du omgås mennesker med naturlig venlighed og engagement. Du er som leder naturligt opmærksom på vigtigheden af ærlig, forståelig og rettidig kommunikation med både medarbejdere, kunder, interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du prioriterer at motivere dine medarbejdere, er nærværende, og du har et godt humør.

Du er synlig i din ledelse, hvilket indebærer, at du er udadvendt og kontaktskabende og god til at motivere dine medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som chefkonsulent med personaleansvar i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Tjenestestedet er Kødkontrollen ved Danish Crown, Østbirkvej 2, Horsens.

Det forudsættes, at ansøger har kørekort til personbil.

Arbejdstiden kan placeres i tidsrummet 04:45 til 00:50, da vi arbejder både dag og aftensskift hvorpå du dermed skal være indstillet på varierende arbejdstider vekslende fra f.eks. morgenmøder til tilstedeværelse på aftenholdet.

Yderligere oplysninger om jobbet

Du er velkommen til at kontakte kødkontrolchef Nils Marling på telefon 72 27 55 10 og, du opfordres til at læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. autorisation mv. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på mfvm.dk/job senest den 3. december 2020.

Der vil indgå test som en del af rekrutteringsprocessen. Vi forventer at afholde samtaler i uge 50 og 51.

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.