Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlæge med interesse for diagnostik og kirurgi søges til Skovshoved Dyreklinik

Stillingen er et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse for den rigtige person.

Vi er en anerkendt dyreklinik og henvisningspraksis i Skovshoved - kun 10 min. fra centrum af KBH. Igennem en årrække har vi modtaget henvisninger fra klinikker fra hele landet. Vi har et stort flow af diagnostiske henvisninger og ortopædiske operationer og gør meget ud af samarbejdet med de kolleger, som henviser til os. Samtidig er vi også en almindelig praksis og har et betydeligt antal lokale klienter, som vi har gode og lange relationer til.

Vi søger en dyrlæge som udover almen praksis har interesse for diagnostik og kirurgi - for det er jo selvfølgelig dét, vi nørder mest i.

Kommer du med nysgerrighed, gå-på-mod og lyst til at blive dygtig, vil vi tilbyde dig oplæring og en enestående mulighed for at få foden ind på en operationsstue, som udfører flere daglige ortopædiske operationer.

Som dyrlæge på Skovshoved Dyreklinik vil dine opgaver inkludere:

  • konsultationer og sundhedstjek
  • diagnostik
  • diverse behandlinger i almen praksis
  • medvirke i og/eller forestå kirurgiske indgreb, afhængig af dine kompetencer
  • omsorgsfuld og omhyggelig kommunikation med klienter og henvisende klinikker om diagnostik og behandlingsplaner
  • samarbejde med vores erfarne team om behandlinger og patientpleje.

Enhver rejse starter et sted…

Måske forestiller du dig, at det er svært at komme ind på en henvisningsklinik, hvis du er nyuddannet eller bare har et par års erfaring. Men det må ikke skræmme dig, for vi var også nyuddannede en gang, og vil tage os af din oplæring og sikre, at du får en tilpas læringskurve. Det vigtigste for os er, at du er motiveret og klar til at lære, så hjælpes vi ad med resten.

1 – 2 - 3
Ansøgning, jobsamtale og jobstart

Uanset om du er i job eller nyuddannet, glæder vi os til at høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte os for en fortrolig dialog med Claus Sloth på telefon 3964 6462 eller på sloth-kl@post.tele.dk. Vi inviterer til samtaler løbende. Ansøgningsfrist 20. oktober 2023. Vi forventer jobstart 1. november 2023.


Skovshoved Dyreklinik er partnerklinik i VetFamily. Partnerskabet betyder, at VetFamily ejer en del af klinikken med henblik på fremadrettet at drive den sammen med de oprindelige ejer i virksomheden. VetFamily tilbyder sine koncepter i den fremadrettede drift for at fremme arbejdsglæde, kundetilfredshed, lønsomhed og den faglige og forretningsmæssige udvikling Vi værdsætter mangfoldighed og opfordrer kvalificerede kandidater til at ansøge uanset køn, alder, religion, handicap eller etnisk baggrund.