Gå til sidens indhold
Jobopslag

Snertinge Dyrehospital søger dyrlæge til fast stilling

Vi søger en smådyrsdyrlæge, som kan indgå i vores team på fem dyrlæger.

Vi søger en dyrlæge, som har bred interesse i faget, men gerne med speciel interesse for intern medicin og udredning af disse spændende patienter, da vores primære person på dette område har fået nyt arbejde. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling, men er du nyuddannet, er det heller ikke en hindring for at søge. Du vil have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, og vi vægter efteruddannelse meget højt.

Vi har en bred interesse for faget, en mindre udkørende afdeling og en smådyrspraksis i god udvikling. Vi har in-house laboratorie, direkte røntgen, scanner og nye operations- og tandbehandlingsfaciliteter.

Stillingen er på 34 timer med en ugentlig fridag. Vi har vagtsamarbejde med omkringliggende dyrehospitaler og har 12-skiftet vagt, som går til kl. 23.

Vi er fem dyrlæger, fire VSP, en VSP-elev, en bogholder og rengøring. Vi har fag-VSP i både anæstesi, tandbehandling og ledelse og prioriterer vores sociale miljø og samarbejde på klinikken. Vi vægter faglig sparring og arbejdsmiljø højt, og vi griner meget på klinikken og er generelt rare at være sammen med.

For yderligere oplysninger kontakt Jesper Knudsen på telefon 5926 8076 eller 2425 4635.

Ansøgninger sendes på mail til mail@snertingedyrehospital.dk senest den 31. august. Samles holdes løbende.