Gå til sidens indhold
Jobopslag

Dyrlægegruppen Thy søger dyrlæge til Thy Dyrehospital

Vi søger en ny dyrlæge til at indgå i vores dynamiske team af dedikerede familiedyrs dyrlæger.

Da en af vores dyrlæger efter tre år hos os har ønsket at komme tættere på familien i øst Danmark, søger vi en ny dyrlæge til at indgå i vores dynamiske team af dedikerede familiedyrs dyrlæger.

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt efter aftale og indebærer udelukkende arbejde med familiedyr, primært hund, kat og et mindre antal kaniner. Stillingen omfatter almen medicinsk udredning og behandling samt kirurgi efter evner og erfaring.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Erfaring fra almen smådyrspraksis vil være en fordel, men er ikke et must, da du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores øvrige familiedyrsdyrlæger.
Dyrlægegruppen Thy A/S er en blandet kvæg- og familiedyrspraksis, der dækker hele Thy. Vi driver Thy-Mors Kvægdyrlæger og Thy Dyrehospital, som er et moderne dyrehospital, med alle gængse hjælpemidler til familiedyrspraksis: Digitalt røntgen, digitalt tandrøntgen, tandunit, ultralydsskanner, fuldt udstyret laboratorie incl. Idexx inhouse apparatur, samt 2 operationsstuer med komplet narkose og overvågningsudstyr. Derudover driver vi i Hurup en almen medicinsk satellitklinik, med faciliteter til lettere, elektiv kirurgi.

Vi er pt 9 dyrlæger hvoraf 4 arbejder med produktionsdyr og 5 med familiedyr. Derudover er vi 2 sygeplejersker, 1 VSP-elev og en klinikassistent. Dyrlægegruppen Thy er medlem af såvel VetFamily som Dyrlæger & Ko.

Thy er et attraktivt område for den sports- og naturinteresserede, med f.eks. Nationalparken, Cold Hawaii og fantastiske muligheder for stort set alle former for natur- og vandsport. Her er højt til himlen og masser af frisk luft.

For yderligere information kontakt Arne Fink på mobil 2326 0454, Benthe Bak Jensen på mobil 2349 1475, eller ring på vores hovednummer 9619 8080.

Du kan også sende os en mail på : job@dyrlaegegruppenthy.dk.
Dyrlægegruppen Thy A/S, Silstrupparken 2, 7700 Thisted, tlf: 96 19 80 80, www.thydyrehospital.dk