Gå til sidens indhold
Jobopslag

Vil du have din egen klinik?

Råd til Dyr® søger rigtige Dyrlæger, der vil starte selvstændigt og være med fra start til slut.

Vi hjælper dig i gang med klinikken med et færdigsyet koncept, der tillader løn fra den første dag. Vi oplærer dig grundigt i de principper, der er baggrunden for succes i din klinik.

Du skal ville være Dyrlæge på helt basale principper, back to basic, med alt hvad du har lært, og have lyst til at lære fra dig. Det kræver nysgerrighed, pioner ånd, overblik, indsats, gå på mod, lange arbejdsdage og fleksibilitet. Du får til gengæld frihed og ansvar i dagligdagen, præcis den, løn du er værd, samarbejdspartnere, netværk og færdigt koncept, hvor alt det tunge er afprøvet og gjort let og smidigt tilgængeligt, så du kan koncentrere dig om dyrene.

Din erfaring og geografiske placering er ikke vigtig, men din arbejdsmoral, evne i at være i kontakt med dyr og ejere, sammen med interesse for virkelig at gøre en forskel for mange dyreejere er meget vigtig. Og så er det selvfølgelig et krav, at du er Dyrlæge med dansk autorisation.

Din ansøgning, hvor du skriver om dig selv, sendes til Råd til Dyr, Linnetvej 48, 7100 Vejle eller pr. mail til info@raadtildyr.dk. Alt, hvad du sender, bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist 20.10.2019