Gå til sidens indhold

Morgenmøde for ledere: Onboarding (Kolding)

- og et godt indblik i generation Z

C6A7130

Vi kan alle huske vores første dag på job. Hvordan blev vi modtaget, hvem var den hjælpsomme kollega osv. Det er helt sikkert en god investering at have fokus på onboarding. Især når man kigger på statistikken:

  • 25% forlader jobbet igen inden for 180 dage
  • 22% af medarbejderomsætningen sker inden for 45 dage
  • 70% større chance for fastholdelse med et veltilrettelagt introprogram

… og så den sjove

  • 4% vender aldrig tilbage efter den første dag …;-)

På dette morgenmøde får du masser af inspiration og praktiske værktøjer til onboarding af nye medarbejdere. Ikke mindst når vi taler om den generation, som vi kalder Z.

De tænker og værdisætter ikke nødvendigvis på samme måde som vi gør… Er måske mere entreprenante, medbestemmende og dialogsøgende, hvilket jo er meget fine kvaliteter. Måske har de også et mere nuanceret forhold til hierarki, brug for mere feedback og har INGEN ambition om 10-års jubilæum.

Du får her et indblik i generationen og de udfordringer, som det kan give. Men vigtigst af alt, hvad betyder det for min onboarding / ledelse af dem.

Glæd dig til en formiddag med værktøjer, inspiration og med plads til et godt grin. Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant/bolle, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Oplægsholder

er Hanne Boutrup, der lever af at motivere, fokusere og inspirere medarbejdere og ledere fra alle niveauer i danske og udenlandske virksomheder. 

Hanne har siden 1993 arbejdet internationalt – i Europa, Asien, USA – og senest som Communication Director hos LEGO Gruppen.

Hannes særlige styrke er hendes evne til at begejstre og involvere mennesker i en proces – og få dem til at arbejde sammen, mod fælles mål.

Arrangør
Arrangementet er en del af rækken af samarbejdet omkring arrangementer for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig, som er leder' og er arrangeret af:

Disclaimer
”Da mødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger, og at dit navn og arbejdssted vil fremgå af deltagerlisten. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation, og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage ved at framelde dig mødet.”

Kontakt

Gert Aagaard van Hauen
Chefkonsulent

Karriere / Kurser / Kompetencer / Netværk

Gert