Gå til sidens indhold
Rund I Firkant (1)

24.-25. oktober i København

Den Danske Dyrlægeforening ser frem til at rulle den røde løber ud for dyrlæger, veterinærsygeplejersker og branchens leverandører, når branchens aktører mødes i København den 24. til 25. oktober. DDD Årsmødet 2024 forventes at tiltrække et rekordstort antal deltagere fra hele landet og internationale gæster, der under årsmødet får enestående muligheder for at netværke, udveksle idéer og deltage i et fagligt program, der dækker en bred vifte af emner inden for det veterinære fag.

Læs mere

Vil du være med?

Sidste frist for indgåelse af sponsoraftale og køb af udstillingsstand er mandag den 30. april 2024.

Sponsor I Firkant

Sponsorpakker

Som partner og sponsor får du fuld eksponering. Der er mulighed for flere forskellige sponsorater ud fra, hvad der passer din virksomhed eller organisation.

Læs mere om sponsorniveauer
Snip Katalog

Læs mere om mulighederne for at købe stande og sponsorater, standstørrelse og priser, udstillingens indretning og placering, åbningstider og meget mere i prospektet.

Se prospekt

Gå ikke glip af årets store begivenhed!

Bliv en del af DDD Årsmødet, hvor vi præsenterer 18 faglige spor over to dage fyldt med indsigt og inspiration fra flere end 50 danske og udenlandske foredragsholdere.

Oplev faglighed, fornyelse og fællesskab på ét centralt samlingspunkt for hele Danmarks veterinære branche. Vores store udstilling samler branchens førende leverandører og organisationer.

Tag del i denne unikke mulighed for at møde nye spændende kunder, få værdifulde leads, og udnyt fuldt ud jeres deltagelse!

Læs mere om deltagelse
Trappe