Gå til sidens indhold

ePraksis og login

  • Med ePraksis-VET får du adgang til et system, der indeholder din kvalitetshåndbog og procedurer.
  • Med ePraksis-VET Wiki får du et værktøj til proceduredeling med alle andre ISO-godkendte praksis.

PreviousNext ePraksis-VET – et kvalitetsstyringssystem

Med ePraksis-VET får du et administrationssystem, der giver fuld kontrol og overblik over alle praksis’ procedurer, processer og dagligdags rutiner. ePraksis-VET er både et opslagsværk og et påmindelsessystem, det er kernen i ISO Dyrlægen. ePraksis-VET kan hjælpe til at nedsætte fejlmargin i praksis og i sikre bedre performance.

ePraksis-VET har en lang række fordele og kan fx nemt konvertere en afvigelse i en procedure til en afvigelsesrapport. På den måde kan der tages hånd om problemerne så snart de opstår – i nogle tilfælde faktisk helt forhindre problemer. Det giver overblik, det giver overskud og det giver kvalitet – både for medarbejdere og for klienter.

Wiki – til vidensdeling

Foruden at være et kvalitetsstyringssystem til styring af dagligdagsopgaver er ePraksis-VET også et redskab til udveksling af best-practise procedurer. I alle praksis er der procedurer for, hvordan alt fra rengøring til operationer foretages. Det kan være nedskrevne eller løst formulerede procedurer. Som en del af ISO Dyrlægen bliver procedurerne formaliseret og nedskrevne. ePraksis-VET indeholder funktionalitet, der gør det muligt for praksis på tværs af hele Danmark, at dele procedurer med hinanden.

  • Hvorfor ikke drage fordel af den måde en kollega har formået nemt at identificere en given sygdom hos hunde?
  • Hvorfor ikke udveksle erfaringer med en kollega omkring dosering af et nyt præparat på markedet?
  • Hvorfor ikke vidensdele og både bidrage og lade sig inspirere af andres, måske bedre håndtering af specifikke opgaver?

Med ePraksis-VET Wiki får du adgang til alle de procedurer, som andre ISO-dyrlæger har udarbejdet og delt via det fælles Wiki-system. Det er naturligvis kun de procedurer, den enkelte praksis selv har valgt at dele, der bliver tilgængelig via Wiki-systemet.

En smart feature er, at du hurtigt - lige så hurtigt som en googlesøgning - kan søge i både dine egne procedurer, men også på tværs af alle procedurer i hele ePraksis-VET Wiki-systemet. Det giver dig straks-information omkring fx trin-for-trin identificering af en given ledproblematik. Det er da smart, det er da en super udnyttelse af et fælles videnscenter, det er da den bedste måde for alle praksis, at blive bedre til netop det primære, at sikre glade og raske patienter.

Når ISO Dyrlægen skal integreres i praksis, kan ePraksis-VET Wiki også være en stor hjælp til definering af egne procedurer. På den måde begynder man ikke helt fra bunden, men kan hjælpe hinanden med at udvikle "best pratice".

Login til ePraksis-VET 

Kontakt

Heidi Sommer
Kvalitetschef, ISO Dyrlægen

Administration / Udvikling

Foto Mangler

Kontakt

Ditte Hansen Esbjerg
Kvalitetskoordinator, ISO Dyrlægen

Ditte Sh