Gå til sidens indhold
Jobopslag

Teamleder til Evidensia Kolding Dyrehospital

Vi søger dig som teamleder, der kan lide at gå foran og drives af at være den motiverende og spillende træner i hverdagen.

Vi søger vores kommende teamleder på Evidensia Kolding Dyrehospital, der sammen med et velfungerende team af dyrlæger, veterinærsygeplejersker, veterinærstuderende og veterinærsygeplejerskeelever skal sikre den fortsatte veterinærfaglige og driftsmæssige udvikling af vores hospital.

Som teamleder søger vi dig, der kan lide at gå foran og drives af at være den motiverende og spillende træner i hverdagen, hvor du sammen med teamet sikrer den bedste behandling af vores patienter med fokus på høj faglighed i et lærende og stimulerende miljø. Det er vigtigt at du hviler i din egen faglighed, har hjertet på rette sted, er engageret og fagligt interesseret i at gøre en forskel.

Du kan være i en lignende stilling i dag som teamleder, formelt eller uformelt, eller være dyrlæge med nogle års erfaring fra praksis. Du tænker måske, at næste step for dig kunne være at have lidt mere ansvar som teamleder. Det væsentlige er, at du kan lide at gå foran og stimuleres af, at se teamet blomstre sammen med dig. Er du ny leder og ser dig selv som én, der har flair for mennesker og økonomi, og har du mod på at dygtiggøre dig indenfor ledelse, så̊ vil vi støtte dig hele vejen.

Du vil være en del af teamet som dyrlæge og vi ser gerne, at du har en vis erfaring fra praksis og selvstændigt kan varetage konsultationer og operationer. Du har måske allerede et interesseområde indenfor et speciale? Vigtigst af alt er, at du har en passion og et personligt drive for dyrlægegerningen, samt en stor interesse for at lære nyt og se nye muligheder.

Som en del af én af verdens største veterinærkoncerner har vi et stort fokus på udvikling af vores faglige og ledelsesmæssige kompetencer samt drift af vores dyrehospitaler. Vi har en meget flad ledelsesstruktur, hvilket sikrer en uformel og smidig hverdag. Alle bidrager til, at vi skal have en sjov og spændende hverdag, også når hverdagen er travl.

Vi forventer at du som teamleder

  • har lyst til at gå foran og være med til at skabe en fortsat god teamånd, der skal sikre den forsatte gode og professionelle behandling af vores patienter
  • har en forretningsmæssig og kommerciel forståelse for det at ”drive” et dyrehospital
  • har lyst til at udvikle dig sammen med teamet
  • er åben også for nye forretningsmuligheder for hospitalet.

Vi tilbyder som organisation

  • En attraktiv arbejdsplads med kollegial opbakning lokalt og på tværs af organisationen
  • Spændende stilling med mange udviklingsmuligheder på tværs af organisationen
  • Videreuddannelse/kurser, faglige såvel som ledelsesmæssige både nationalt og internationalt
  • En arbejdsplads med en god og sund kultur forankret i vores 3 kerneværdier (We Care, We Dare, We Share), og hvor vi har humor med i arbejdet
  • Flere fælles sociale aktiviteter, både lokalt og på tværs af vores organisation.

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående stilling og har vi fanget din interesse hører vi gerne fra dig snarest. Vi behandler ansøgningerne løbende og derfor må du hellere sende din ansøgning nu i stedet for senere. Alle ansøgninger behandles med 100 % fortrolighed.

Har du spørgsmål til opslaget, så tøv ikke med at kontakte klinikchef Ester Thinggaard på tlf. 2331 9029.

Vi glæder os til at høre fra dig.