Gå til sidens indhold
På grund af implementering af nyt medlemssystem er der lukket for telefonkontakt til DDD fra den 18. - 25. juni FAQ
Jobopslag

Drømmer du om det gode liv blandt køer og unge mennesker?

Så kom til Thy!

Thy-Mors Kvægdyrlæger, der er en del af Dyrlægegruppen Thy A/S, udvider sit team med endnu kvægdyrlæge. Stillingen er på 30—37 timer og indebærer på sigt en 5 skiftet vagt indenfor eget praksisområde.

Arbejdsopgaverne vil være afhængige af dine erfaringer. Vi drømmer om en dyrlæge, som vil overtage sundhedsrådgivningen i nogle malkekvægsbesætninger, men hvis du kun har begrænset erfaring, kan du være afløser i første omgang og sidenhen overtage nogle aftaler. Herudover har vi en del akut arbejde i kvægbesætninger hos både kødkvæg og malkekvæg, en del af disse er økologiske.

Thy har mange tilflyttere og er det hotte sted i Danmark, hvis man drømmer om det gode liv med plads til både arbejde, fritid og familie. Thy har flere initiativer for tilflyttere bl.a. tilflyttercafe, og Thy er et meget attraktivt område for den sports- og naturinteresserede, med Nationalpark Thy, Cold Hawaii og fantastiske muligheder for stort set alle former for natur- og vandsport. Her er højt til himlen og masser af frisk luft. Der er tid til fordybelse og tid til sjov.

Dyrlægegruppen Thy har i de senere år haft tilgang af mange unge dyrlæger, hvilket giver et dejligt uformelt miljø og et godt fællesskab. Vi driver en kvæg- og familiedyrspraksis, som dækker hele Thy og noget af Mors. Vi er pt. 10 dyrlæger, men søger en ny dyrlæge, så vi igen bliver 5 som arbejder med kvæg og lidt får. Praksis er medlem af Dyrlæger & Ko, hvilket giver mulighed for at deltage i kurser for unge dyrlæger (Talent 1 kurser). Vi prioriterer faglig udvikling og efteruddannelse højt og forsøger at holde et højt fagligt niveau. Har du ingen erfaring fra landpraksis, vil du i starten blive sidemandsoplært i det omfang, det er nødvendigt, og du vil altid have en bagvagt, du kan ringe til hele døgnet. Vi er glade for initiativrige medarbejdere, som kan sætte nye tiltag i gang. Vi har ordnede arbejdsforhold med detaljerede arbejdsplaner, ingen overarbejde og mødetider, så også en familie kan fungere.

For yderligere information kontakt dyrlæge Karina Hertel på 2179 6390.

Ansøgning bedes sendt til mail: karina@thymorskvaegdyrlaeger.dk

Du er meget velkommen til at besøge os og køre med en periode, hvis det har interesse. Vi sørger for bolig.

Jobbet ønskes besat så snart som muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Dyrlægegruppen Thy A/S, Thy-Mors Kvægdyrlæger, tlf: 9619 8080, www.dyrlaegegruppenthy.dk