Gå til sidens indhold

Aktuelt fra ADO

 • Langt de fleste stillinger bliver ikke slået op

  En undersøgelser fra Ballisager og voxmeter slår fast, at over halvdelen af alle job aldrig bliver slået op, før stillingen bliver besat. Mest overraskende er det, at det ikke kun gælder job i den private sektor, men også en tredjedel af stillingerne i det offentlige.

  Læs mere
 • Husk årets lønstatistik - – den kan vise sig at være mange penge værd

  I slutningen af september måned vil alle ansatte dyrlæger i ADO modtage en mail-invitation om at indberette til årets lønstatistik. Med din lønseddel i hånden tager det kun få minutter. Jo flere, der svarer, desto bedre et redskab får du og andre dyrlæger til kommende lønforhandlinger.

  Læs mere
 • Ph.d.- hvordan bruger du dine kompetencer i erhvervslivet

  Når du har en Ph.d., så har du typisk brugt tre år på at forske inden for et bestemt område. Du har fulgt ph.d.-kurser, skrevet artikler, undervist og deltaget i konferencer. Men hvordan omsættes det til et CV og en job-ansøgning, når du skal ud og søge job?

  Læs mere
 • Må du kritisere din arbejdsgiver?

  Privatansatte har en bindende loyalitetspligt over for deres arbejdsgiver, mens offentligt ansatte har en udstrakt ytringsfrihed og meddeleret til pressen. Det betyder, at ansatte i det offentlige må kritisere deres arbejdsplads i offentligheden – hvis de vel at mærke udtaler sig som privatpersoner og ellers overholder straffeloven.

  Læs mere
 • Dårlige chefer får os til at skifte job

  Hvert år skifter knap 800.000 danske lønmodtagere til et nyt job. Og den hyppigste grund til et jobskifte er util­fredshed med chefen.

  Læs mere