Gå til sidens indhold

Aktuelt fra ADO

 • Ja til den nye overenskomst i klinisk praksis

  Dyrlægerne ansat i klinisk praksis har med 93 % af de afgivne stemmer, stemt ”ja” til den nye overenskomst.

  Læs mere
 • Er du en god leder?

  Som leder har du en afgørende rolle i forhold til, om dine medarbejdere trives og udfører et godt stykke arbejde. Ballisager Konsulenthus har i deres kandidatanalyse for 2020 undersøgt, hvad god ledelse består af – set fra medarbejdernes perspektiv – og hvilke kernekompetencer du skal have som leder.

  Læs mere
 • Sådan ser arbejdsgivere på seniorer

  Pensionsalderen bliver ved med at stige de kommende år, og det betyder flere seniorer på det danske arbejdsmarked. Men hvordan ser virksomhederne på kvalifikationerne hos seniorer? Få svaret her.

  Læs mere
 • Det vil virksomhederne ha’ i ansøgning og CV

  Opslåede stillinger fylder stadig meget, når virksomheder skal ansætte nye medarbejdere. Derfor er det vigtigt at kunne skrive en god ansøgning. Læs her, hvordan din ansøgning skal være – og mindst lige så vigtigt, hvad du skal undgå.

  Læs mere
 • OK-forhandlinger for klinisk praksis skudt i gang

  Jeg tror på, at der er flere veje til Rom, så selvom DA og ADO har rejst krav i helt forskellige retninger, så skal vi nok nå frem, siger ADOs formand Ida Tingman Møller, efter at DA og ADO onsdag mødtes til den første forhandling i forbindelse med overenskomstfornyelsen for ansatte i klinisk praksis.

  Læs mere